CLOTH Sheet 230×280 A100 A-B01 C JX Basic* (1 st) 705992

 1,67 Per Stuk | Exclusief BTW |  2,02 Inclusief

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Beschrijving

Vellen voor handmatig schuren en vlakschuren.

Fijnbewerking van oppervlakken vereist altijd een grondige voorbereiding. U kunt het werkgebied met de hand schuren, maar u kunt natuurlijk ook een vlakschuurmachine gebruiken.

Handmatig schuren wordt vooral toegepast bij het bewerken van hout, verf of lak. Ook eenvoudig ontbramen kan met de hand worden uitgevoerd. Als u echter een perfecte tussenslijp fase wilt realiseren, raden wij aan om gebruik te maken van een vlakschuur machine. Deze zijn ook bijzonder geschikt voor het fijnbewerken van coatings en het vlakken van composietmaterialen. Bij ons vindt u een uitgebreid gamma aan vellen schuurpapier voor elk werkgebied en in de meest uiteen lopende uitvoeringen, zoals linnen-, papier- en vliesvellen. Daarmee kunt u elk materiaal eenvoudig en flexibel bewerken.

BASIC* A-B01 C JX-weefselvellen voor kunststof, hout, verf en lak.

U kunt nagenoeg elk materiaal bewerken met de flexibele vellen schuurlinnen van TYROLIT. Voor het fijnbewerken van oppervlakken moet met de hand of met een vlakschuurmachine een voorbereidende behandeling worden uitgevoerd. Voor het bewerken van hout, verf en lak wordt het gebruik van de BASIC*-vellen schuurlinnen aanbevolen.

U kunt onze producten echter ook gebruiken voor het fijnbewerken van coatings of voor het vlakken en schoonmaken van composietmaterialen.

  • Optimale oplossing voor droog slijpen dankzij de open korrelverdeling op een halfflexibele katoenen onderlaag
  • Universeel toepasbaar
  • Uitgebreid assortiment

Bekeken producten

Ook interessant