Contact

Sinds 10 januari 2022 heten we u van harte welkom op de nieuwe locatie van onze winkel in de Atealaan 19 in Herentals.

Vestigingslocatie

Telefoonnummer

E-mailadres

ONE-WELDING team

Zaakvoerder:
Wannes Vandenbussche
Technisch medewerker:
Filip Toremans
Office Manager:
Cindy Geskens

Openingstijden

Alle dagen open van maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 18.30u.
Zaterdag enkel op afspraak!

Wij geven ook uitgebreide demonstraties en uitleg om de klanten goed te begeleiden voor de aankoop van een lasapparaat of een plasmabrander bij ons in de demoruimte, maar om dit vlot te laten verlopen doen we dit wel ENKEL OP AFSPRAAK!

ONE-WELDING bv

Onze demoruimte

Bij aanschaf van een lasapparaat of plasmabrander helpen wij u met veel plezier op weg om de werking van onze apparaten toe te lichten en uw laskunsten te perfectioneren. Dit is mogelijk in onze daarvoor speciaal voorziene demoruimte.

Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden

Winkelmand

Geniet van 100€ korting op uw nieuw lasapparaat en ontvang een gratis manometer!

Vanaf 1 november 2022 t/m 31 januari 2023 krijgt u 100€ korting op uw lasapparaat + een gratis gasregelaar als u een bijbehorende gasovereenkomst afsluit van MESSER. Deze actie is geldig voor al de lastoestellen uit ons gamma waar men een gasfles voor nodig heeft.

One-Welding beschikt over een demoruimte waar we u, op afspraak, met alle plezier de werking van onze lasapparaten toelichten. Bel ons gerust op het nummer 014/51 86 25 of mail ons naar info@one-welding.be voor verdere informatie.

Indien u gas van MESSER wenst bij het toestel mag u onmiddellijk 100€ van de aangeduide prijs op onze website in vermindering brengen. De gasregelaar voor de gasfles ter waarde van 49€ krijgt u er dan ook gratis bij!

Messer beschikt in België over meer dan 30 verdeelpunten waar u uw gasflessen achteraf eventueel kan omruilen !!!

Volg ons gerust om op de hoogte te blijven van toekomstige acties.