FREE high-tech profi inverter plasmasnijder PL80-D – 380V

 1.362,81 Per Stuk | Exclusief BTW |  1.649,00 Inclusief

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Extra informatie
Spanning

380V 3 fase

Stroomverbruik bij max 60 A

13 kva

Ac frequentie

50-60 hz

Inschakelduur bij 80A

60%

Spanning onbelast

200V

Snij-stroom regelbaar

20 – 80 A

Onsteking

hf contactloos

Perslucht aansluiting compressor (max.)

5 bar 200 l/min.

maximaal. snijvermogen

32 mm

Beschrijving

Professionele, krachtige IGBT inverter op 380V met uitstekende snijkwaliteiten !

NIEUW!! 2 jaar garantie en mogelijkheid om te testen met demotoestel. Wordt eveneens verzonden.

Als officiële importeur en exclusieve verdeler van belgië is de garantie en latere service gewaarborgd. Een factuur voor zowel particulieren als zelfstandigen (met btw-nummer) is dan ook vanzelfsprekend
Wij voeren ook zelf al de herstellingen uit aan de toestellen
Bekijk ook eens onze andere advertenties hier of op onze website one-welding.be (al onze prijzen zijn inclusief BTW)

Ideaal toestel voor het zwaardere (en licht) professioneel werk. Wanneer lucht tot boven 20.000 graden celcius verhit wordt vindt er een ionische verandering plaats: de lucht bereikt de vierde toestand, namelijk plasma. Deze plasmastraal snijdt moeiteloos door elk elektrisch geleidend materiaal. In plaats van het dure argon gas of stikstof wordt nu van normale perslucht gebruik gemaakt om te snijden. De bereikte snijsnelheid verzekert een hoge productiviteit. De bedrijfskosten van luchtplasma zijn zeer laag. Er blijft geen materiaal achter door de grote verhitting en door de zuivere snede is vaak geen nabewerking meer nodig, er is dus minimale materiaalverspilling.

De nieuwe FREE-inverter plasmasnijder bezit met minimale afmetingen de modernste technologie die tegenwoordig in de wereld te koop is. Met een tot 32 mm snijhoogte in staal laten zich alle metalen zuiver verwerken. Ook aluminium, koper, inox, staal, brons, …

Dit apparaat wordt door middel van een inverter regelsysteem geregeld. De speciale eigenschappen van dit regelsysteem zoals hoge snelheid en –precisie van de besturing, geven dit apparaat een voortreffelijk kwaliteit bij het snijden van alle soorten metalen.

De besturing door middel van het inverter systeem maakt het mogelijk een enorme gewicht- en volume besparing van zowel de transformator als van de afvlakcondensatoren. Daarmee is het gelukt een professioneel apparaat te ontwikkelen dat licht, klein en draagbaar is en daardoor gemakkelijk overal kan worden ingezet. Het gewicht is niet zoals bij de klassieke apparatuur 80 – 90 kg, maar slechts 25 kg.

Bekeken producten

Ook interessant