FREE Inverter MIG 180 Argon/CO2 (220V)

 536,36 Per Stuk | Exclusief BTW |  649,00 Inclusief

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Extra informatie
Ingangsspanning

220-240V 1phase

Max. uitgangsstroom

180 A bij 23 V / 35%

Inschakelduur

120 A bij 20 V / 100%

Lasstroom

MMA: 20 – 160A

Isolatieklasse

IP21S

Beschrijving

De FREE Inverter MIG 180 halfautomaat is een krachtig en zeer compact apparaat dat geschikt is voor semi-professioneel en hobby doeleinden. De ingebouwde Inverter produceert zuivere gelijkstroom waardoor de lasresultaten zeer mooi zijn. Daarbij komt nog het grote voordeel dat de lasnaad dieper inbrand, vlakker op het materiaal ligt en bij het lassen zo goed als geen spetters ontstaan op het werkstuk. Door het diepe inbranden en de vlakke lasnaad zijn staande, liggende en onderhandse lasnaden geen enkel probleem.

Dankzij de inverter techniek is dit toestel zeer gemakkelijk af te regelen in vergelijking met de conventionele lasapparaten (met zware transformator). Bij deze elektronische lastoestellen gaat de lasstroom zich automatisch aanpassen in verhouding met het ingestelde VOLTAGE wanneer men de draadsnelheid veranderd. Kortom een plezier om mee te lassen.

Conventionele MIG/MAG lasapparaten maken gebruik van een grote en zware transformator en een gelijkrichter die gemodificeerde gelijkstroom produceert. Een normaal 180 Ampère lasapparaat weegt ongeveer 70 KG.

Bekeken producten

Ook interessant