Free inverter PRO ARC 205 STL

 304,96 Per Stuk | Exclusief BTW |  369,00 Inclusief

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Extra informatie
Ingangsspanning

220-240 1 phase

Frequentie

50/60 Hz

Inschakelduur bij 200A

35%

Zekering

D16A

Lasstroom

20 – 200 A

Veiligheidsklasse

IP21S

Isolatieklasse

F

Netto gewicht

5 kg

Afmetingen

380 x 160 x 280 mm

Beschrijving

Dit lasapparaat is een elektrische gelijkrichter die last met constante stroom. Handig in gebruik voor lassen met elke soort beklede elektroden. Het apparaat wordt geregeld met een IGBT inverter systeem. De speciale kenmerken van dit controlesysteem, zoals hoge snelheid en precisie van de controle lenen uitstekende kwaliteit aan het gelaste materiaal.

Het lassen begint met Hot-start zonder te kleven. Als de elektrode toch eens blijft plakken, zal dankzij de functie Anti-Stick de stroom onmiddellijk verdwijnen zodat de elektrode niet blijft branden.

ARC FORCE verhoogt  zachtjes de stroomsterkte wanneer de lichtboog kort gehouden wordt. Verhoogt de doordringing van de elektrode en verbetert de mechanische eigenschappen van de lasnaad.
Door de ruim berekende IGBT- inverter en de uitlaatstroom wordt de hoge cyclische inschakelduur (ED) beveiligd.

Het materiaal wordt voorzien van een professionele elektrodenhouder van FREE en een verstevigde lasklem.

Door het aansluiten van een speciaal slangenpakket met TIG toorts is het ook mogelijk om laswerken te doen met Lift ARC. (aanstrijkmethode, contactontsteking)

Indien het toestel voor veelvuldig TIG lassen gebruikt wordt, adviseren wij de aanwinst van een professionele HF-Uitrusting om TIG lassen mogelijk te maken met ontsteking zonder contact. In ons aanbod van hoog frequent lastoestellen zijn er meerdere modellen die alle mogelijkheden benutten van het TIG lassen.

Bekeken producten

Ook interessant