FREE profi inverter DIGI-TIG 320 ACDC met Puls (380V)

 1.817,36 Per Stuk | Exclusief BTW |  2.199,00 Inclusief

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Extra informatie
Ingangsspanning

380V 3PHASE

ED Inschakelduur bij 315 A

60%

Lasstroom TIG AC

10- 320 A

Lasstroom TIG DC

5 – 320 A

Lasstroom elektrode

20- 250 A

Balance regeling (sp%)

10% – 70%

Ontsteking

Hoogfrequent (HF) of lift arc

Puls breedte Regeling

5% – 95%

Puls Frequentie Regeling

0,1 -250 HZ

Gas nastroomtijd

1 – 25 Sec

Elektrode Diameter TIG

1,6 / 2,4 / 3,2 mm

Elektrode Diameter MMA

1,6 – 6 mm

Beschrijving

Deze laspost bezit met minimale afmetingen de modernste technologie die tegenwoordig te koop is. Tot 315 Ampère TIG AC/DC Power kunnen alle metalen inclusief aluminium, met een tot nu toe onbereikbare kwaliteit gelast worden. Deze krachtige, professionele, industriële laspost met hoge inschakelduur (60%) maakt van het lassen van al deze metalen (en vooral aluminium), is het nu licht, zwaar of zéér zwaar laswerk, een plezier

Door de puls functie wordt veel meer energie in de lasnaad gebracht, zónder meer hitte op te wekken. Daardoor blijft de omgeving koeler en ontstaat er minder vervorming. Ook lak en kunststof in de nabijheid van de lasnaad worden ontzien. (Je kan zowel de pulsstroom als de basisstroom hierbij afzonderlijk instellen). Daarvoor zorgt een van 0.5 tot 25 HZ regelbare pulsfrequentie en de puls width van 10% tot 90%. Ook heeft dit apparaat een regelbare gas naloop van 1 tot 25 seconden, dit koelt de lasnaad en verhindert het bros worden van het materiaal. Een regelbare down-slope van 0 – 5 seconden verhinderen een eind afzetbraam van de lasnaad. . Er kan tussen 2 takt en 4 takt mode geschakeld worden. Ook heeft dit lasapparaat HF-ontsteking, dat betekent dat het lassen moeiteloos start met een druk op de knop, zonder contact te maken met het materiaal.

Met dit toestel kan je ook perfect aluminium lassen, continu of pulserend. Hierbij kan je dan ook nog de AC frequentie (20 tot 300Hz  !!! ) gebruiken, veel andere lastoestellen hebben een vaste frequentie van 50Hz en ook de balanceregeling (20% tot 80%) voor meer of minder zuivering (repec. gewone of  diepere inbranding) kan je perfect regelen.

Ook is er een las-gelijkrichter met een constante stroom geïntegreerd waardoor er ook met elektroden gelast kan worden. Deze wordt door een Inverter-regelsysyteem aangestuurd.
De speciale eigenschappen van dit regelsysteem zoals hoge snelheid en –precisie van de besturing, geven dit apparaat een voortreffelijk kwaliteit bij het lassen met elk soort elektrode.
De besturing door middel van het Inverter systeem maakt het mogelijk een enorme gewicht en volume besparing van zowel de transformator als van de afvlakcondensatoren vergelijkbare apparaten.

Bekeken producten

Ook interessant