JOINT DPS-350K5-T MMA/MIG/MAG/PULS/DUBBEL PULS lasapparaat + waterkoeling (380V)

 3.800,00 Per Stuk | Exclusief BTW |  4.598,00 Inclusief

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Extra informatie
Ingangsspanning

380V

Max. uitgangsstroom

350 Amp (34V)

Lasstroom

10-350 amp

No load voltage

70-90V

Inschakelduur

100%

Power factor

0,85

Efficiëntie

85%

Voorblaastijd

0-15 sec

Nablaastijd

0-15 sec

Soft start snelheid

auto / 0,5-22 m/min

Beschrijving

Het JOINT DPS-350K5-T Puls/dubbel puls synergic MIG/MMA lasapparaat is een professioneel lasapparaat met zeer veel mogelijkheden en toepassingen. Standaard is het toestel uitgevoerd met 4 functies nml. MMA (beklede elektrode) , MIG, MIG Puls en MIG dubbel puls. Het toestel kan gemakkelijk uitgebreid worden met extra functies en software zoals verder hieronder beschreven. Het ideale toestel voor deze bedrijven die hoge eisen stellen voor het lassen van verschillende metalen (aluminium, RVS, staal, ….).

Dit toestel heeft bij 350 Amp 100% inschakelduur !

Multi-proces

Het JOINT DPS-350 lasapparaat is een combinatie van een synergische (voorgeprogrammeerd) en manuele opbouw. Indien men een extra functie of lasproces wilt toevoegen aan een traditioneel lastoestel moeten hier extra elektronische onderdelen aan toegevoegd worden wat praktisch onmogelijk is waardoor je verplicht bent om een ander toestel bij te kopen wat een dure oplossing kan zijn. Het JOINT DPS-350 lasapparaat is zo opgebouwd en voorzien uit verschillende functies waarbij u bij een gewenste uitbreiding van de lasprocessen enkel de software moet aankopen en vervangen. Dit heeft als voordeel dat het kostenbesparend is en dat men inwendig geen aanpassingen moet doen waarbij het elektronisch gedeelte onveranderd blijft zodat er geen schade kan ontstaan.
De verschillende mogelijke processen zijn: MMA, TIG, PULSE TIG, SPOT TIG, MIG, MIG Puls, dubbele MIG puls en gutsen.

Stabiliteit

Door de goed doordachte opbouw van deze digitale, synergische machine en keuze van elektronische componenten zijn de lasresultaten, in alle omgevingen, van dit toestel zeer stabiel. Zoals bij traditionele lasapparaten, de prestaties onderhevig zijn aan externe invloeden zoals vocht en temperatuur, heeft men bij de JOINT DPS-350 lasapparaten de invloeden van de omgeving (vocht, temp, …) tot het minste herleid. Hierdoor zullen deze toestellen altijd zeer goed en stabiel zijn in hun prestaties.

Betrouwbaarheid

Deze digitale lasapparaten maken gebruik van DSP techniek waarbij vroegtijdig magnetische fouten van de transformator opgespoord en gecorrigeerd worden wat de betrouwbaarheid van deze toestellen aanzienlijk verhoogd. De toestellen hebben onderspanning, overspanning en oververhitting bescherming.
Dankzij de digitale technieken worden de elektronische componenten ook tot het minimum herleid, waardoor ook de betrouwbaarheid van het circuit verhoogd.

Hoge nauwkeurigheid van de sturing

Door de keuze van deze sturing hebben deze toestellen weinig spat, zachte boog en lage inputstroom. Vooral ook bij de Puls MIG / Dubbel Puls MIG keuze.

Lasprestaties

Door vele jaren ontwikkeling en verbeteringen van deze technieken door ingenieurs van over heel de wereld om de lasresultaten te perfectioneren van de JOINT DPS-350 lasapparaten kunnen deze toestellen eenvoudig gebruikt worden omdat de manuele instellingen zeer moeilijk zijn. De toestellen zijn daardoor voorgeprogrammeerd (zie database) om snel en eenvoudig het gewenste resultaat te bekomen

Database

De JOINT DPS-350 lasapparaten hebben al deze parameters opgeslagen in een database waardoor de gebruiker geen tijd hoeft te verliezen voor de juiste instellingen, die bijna onmogelijk te evenaren zijn bij manuele instelling t.o.v de digitale instellingen. Het toestel heeft over de 100 sets parameters in deze database voor het lassen van de meeste ferro en Non-ferro metalen.

Automatisch lassen (robot)

Dit toestel is eveneens voorzien voor het automatisch lassen met robots. De communicatie met de robots gaat 20 maal sneller dan de meeste toestellen die voorzien zijn voor het lassen met robots en de JOINT DPS-350 lastoestellen kunnen ook met 90% van al de lasrobots communiceren

WIFI wireless LAN

Meer en meer bedrijven wensen bij het automatisch lassen het proces te kunnen volgen en indien nodig aanpassen via een netwerk op eender welke PC. Het toestel is voorzien met WIFI LAN waardoor het mogelijk is eenvoudig het proces draadloos te koppelen aan eender welk netwerk .

Energiebesparing

Het lasapparaat is uitgevoerd met “high frequency soft switch”  , waardoor het 10% tot 20% minder energie verbruikt van een vergelijkbaar ander lasapparaat zonder deze optie.

VRD function

Deze functie gaat er voor zorgen dat het toestel minder dan 12V verbruikt wanneer het niet aan het lassen is. Door de NO-LOAD voltage zo laag te houden is de kans op elektrische schokken heel klein en zal ook de levensduur van het lasapparaat verlengen.

Bekeken producten

Ook interessant