MAC-TOOL ONW – 250 Profi Semi Automaat (380V)

Dit professioneel semi-automatisch zaagmachine wordt geleverd inclusief koelsysteem, zaagblad en rollenbaan van 1 meter (bevestigd langs 1 zijde aan het toestel).

 3.428,93 Per Stuk | Exclusief BTW |  4.149,00 Inclusief

Uitverkocht

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Extra informatie
60° (mm)

rond dia. 120 vierkant 115×115 rechthoekig 115×230

Motor

1,1 kW (380V)

Afmetingen zaagblad

2760 x 27 x 0,9

Aantal snelheden

2

Snelheid

53-79 m/min

Afmetingen machine

1500 x 900 x 1300 mm

gewicht

410kg

Beschrijving

Deze professionele horizontale bandzaagmachine wordt gebruikt om metaal te zagen, bijvoorbeeld rond, vierkant en lijstwerk, buizen, hoekzagen,… De machine staat voor efficiëntie en kwaliteit en kan gemakkelijk bediend worden. Ze wordt gebruikt in verschillende branches: auto-industrie, landbouwindustrie, mijnindustrie, laswerken, …
De machinestructuur is eenvoudig, origineel en flexibel. De zaagboog kan eenvoudig volledig automatisch verticaal bewegen, dankzij de ingebouwde hydraulische groep. Door de hydraulische uitvoering kan men ook het werkstuk automatisch laten klemmen en de zaagcyclus hierna ook volledig automatisch laten starten. Op het einde van de zaagsnede gaat de zaagboog ook terug in de beginpositie staan en de klemmen gaan open. Met deze zaagmachine hoeft u dus enkel het werkstuk door te schuiven en op de knop te duwen voor de volgende zaagcyclus.
Men kan ook de zaagboog langs beide zijde onder 45° plaatsen en langs 1 zijde onder 60° . De zaagboog moet men manueel verplaatsen.
De machine heeft een dubbele snelheidsmotor (laag, hoog), waardoor alle materialen, zoals staal, inox, aluminium, …,  kunnen bewerkt worden. De zaagsnelheid wordt hierbij dus gecontroleerd, en het kan de levensduur van de machine en vooral het zaagblad verlengen.
Om een rechte snede te garanderen wordt er als geleiding gebruik gemaakt van lagers én hardmetalen geleidingsblokken.
Kortom de ideale professionele half-automatische lintzaagmachine voor hen die hoge eisen stellen en gemakkelijk willen werken.

Bekeken producten

Ook interessant