NOUBELON NBL-270F MMA/MIG/MAG/PULS/DUBBEL PULS

 2.147,93 Per Stuk | Exclusief BTW |  2.599,00 Inclusief

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Extra informatie
Ingangsspanning

380V – +- 20% – 50Hz

Max. uitgangsstroom

270 Amp (30,8V)

Lasstroom

10-270 amp

No load voltage

70 – 90V

Inschakelduur

60%

Power factor

groter of gelijk aan 0,85

Efficiëntie

90%

afmetingen

915 x 445 x 775 mm

Beschrijving

Het NOUBELON NBL-270F Puls/dubbel puls synergic MIG/MMA lasapparaat is een professioneel lasapparaat met zeer veel mogelijkheden en toepassingen. Standaard is het toestel uitgevoerd met 4 functies nml. MMA (beklede elektrode) , MIG, MIG Puls en MIG dubbel puls.  Het ideale toestel voor deze bedrijven die hoge eisen stellen voor het lassen van verschillende metalen (aluminium, RVS, staal, ….).

Dit toestel heeft bij 270 Amp 60% inschakelduur !!!!

Multi-proces

Het NOUBELON NBL-270F lasapparaat is een combinatie van een synergische (voorgeprogrammeerd) en manuele opbouw. De verschillende mogelijke processen zijn: MMA, MIG, MIG Puls en dubbele MIG puls.

Stabiliteit

Door de goed doordachte opbouw van deze digitale, synergische machine en keuze van elektronische componenten zijn de lasresultaten, in alle omgevingen, van dit toestel zeer stabiel. Zoals bij traditionele lasapparaten, de prestaties onderhevig zijn aan externe invloeden zoals vocht en temperatuur, heeft men bij de NOUBELON NBL-270F lasapparaten de invloeden van de omgeving (vocht, temp, …) tot het minste herleid. Hierdoor zullen deze toestellen altijd zeer goed en stabiel zijn in hun prestaties.

Betrouwbaarheid

Deze digitale lasapparaten maken gebruik van DSP techniek waarbij vroegtijdig magnetische fouten van de transformator opgespoord en gecorrigeerd worden wat de betrouwbaarheid van deze toestellen aanzienlijk verhoogd. De toestellen hebben onderspanning, overspanning en oververhitting bescherming.
Dankzij de digitale technieken worden de elektronische componenten ook tot het minimum herleid, waardoor ook de betrouwbaarheid van het circuit verhoogd.

Hoge nauwkeurigheid van de sturing

Door de keuze van deze sturing hebben deze toestellen weinig spat, zachte boog en lage inputstroom. Vooral ook bij de Puls MIG / Dubbel Puls MIG keuze.

Lasprestaties

Door vele jaren ontwikkeling en verbeteringen van deze technieken door ingenieurs van over heel de wereld om de lasresultaten te perfectioneren van de NOUBELON NBL-270F lasapparaten kunnen deze toestellen eenvoudig gebruikt worden omdat de manuele instellingen zeer moeilijk zijn. De toestellen zijn daardoor voorgeprogrammeerd (zie database) om snel en eenvoudig het gewenste resultaat te bekomen

Database

De NOUBELON NBL-270F lasapparaten hebben al deze parameters opgeslagen in een database waardoor de gebruiker geen tijd hoeft te verliezen voor de juiste instellingen, die bijna onmogelijk te evenaren zijn bij manuele instelling t.o.v de digitale instellingen. Het toestel heeft over de 100 sets parameters in deze database voor het lassen van de meeste ferro en Non-ferro metalen.

Energiebesparing

Het lasapparaat is uitgevoerd met “high frequency soft switch”  , waardoor het 10% tot 20% minder energie verbruikt van een vergelijkbaar ander lasapparaat zonder deze optie.

VRD function

Deze functie gaat er voor zorgen dat het toestel minder dan 12V verbruikt wanneer het niet aan het lassen is.

Bekeken producten

Ook interessant