Over One-Welding

ONE-WELDING BV is een bedrijf dat al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de verkoop van lasapparaten, plasmabranders, las- en montage tafels, hogedrukreinigers, compressoren, metaalbewerkingsmachines, lasgeneratoren, stroomgeneratoren en allerlei toebehoren. Service voor, tijdens en na verkoop is voor ons 1 van de belangrijkste punten !!!

Als speciaalzaak is het voor ons ook zeer belangrijk om de nodige kennis te hebben over onze producten die we verkopen zodat we de klant goed kunnen begeleiden bij de aankoop van bv. een lastoestel. Het toestel zal volledig uitgelegd en gedemonstreerd worden, zodat u als klant achteraf reeds een goede basis heeft om het toestel volledig te benutten.

Heeft u nog niet veel ervaring met lassen, geen enkel probleem. We zullen u dan ook in de demoruimte met plezier op weg helpen en een basiscursus geven zodat u achteraf, na nog wat oefenen, een toplasser kan worden.

Sinds januari 2022 zijn we ook verhuisd naar een betere en goed bereikbare locatie in de industrie. We hebben nu ook een ruimere toonzaal waar u de producten vrijblijvend kan komen bekijken voor u een beslissing neemt in een eventuele aankoop.

Wat natuurlijk ook belangrijk is, is het online gebeuren waar u onze producten ook van thuis of op het werk rustig kan bekijken. Samen met de verhuis naar de nieuwe locatie hebben we sinds 2022 ook een nieuwe, uitgebreide website gelanceerd. Kijk hier gerust eens rond en contacteer ons zeker indien er vragen zijn.

Het is nooit leuk, maar een machine blijft een machine en heel af en toe krijgt men te maken met uitval. Indien u, zoals ons, service uitermate belangrijk vindt, is het ook goed om te weten dat we de herstellingen van onze toestellen volledig binnen het eigen bedrijf houden. We hebben diverse wisselstukken in voorraad om te zorgen dat de klant zo snel mogelijk de werken kan hervatten.

Beschrijving van de activiteiten van ONE-WELDING bv

1) ONE-WELDING BV is meer dan 15 jaar geleden begonnen met de verkoop van lasapparaten en lastoebehoren. Sinds het begin zijn we invoerder geworden van het merk FREE inverter. Dit zijn zeer goede, professionele en betaalbare lasapparaten waarmee we al vele klanten zeer tevreden gemaakt hebben.
Recent zijn we ook verdeler geworden van het A-merk FRONIUS. Deze in Oostenrijk geproduceerde, industriële lasapparaten behoren tot de TOP van de wereld.

2) Na enkele jaren verkoop van enkel lasapparaten hebben we op vraag van de klanten verschillende MAC-TOOL metaalbewerkingsmachines in het gamma opgenomen zoals draaibanken, kolomboormachines, boor- en freesmachines, lintzaagmachines, afkortzagen, schuurbandmachines, plooibanken, … . Op deze manier kan u de werkplek volledig inrichten om metaal te bewerken met maar 1 aanspreekpunt.

3) Voor deze klanten die elektriciteit nodig hebben op plaatsen waar het niet voorzien is, bied ONE-WELDING BV ook lasgeneratoren en gewone standaard stroomgeneratoren aan van het Europese merk FOGO. Deze firma gebruikt enkel professionele onderdelen voor de opbouw van hun generatoren. De motoren van deze generatoren tot +- 10 kVA worden geleverd door HONDA (met certificaat), de motoren van 10 kVA tot 20 kVA worden geleverd door B&S VANGUARD (professionele serie). Voor de zwaardere generatoren boven de 20 kVA gebruiken ze motoren van VOLVO PENTA, IVECO, … . De generatoren zelf worden geleverd door hoofdzakelijk 2 bekende Italiaanse firma’s van het merk SYNCRO en MECC ALTE.

4) Wij beschikken ook over een professioneel gamma aan hogedrukreinigers en stofzuigers. Als verdeler van het Duitse topmerk Ehrle kunnen wij u een ruim aanbod van professionele hogedrukmachines aanbieden. Het competitief hoogwaardig gamma van Ehrle biedt koud- en warmwater hogedrukreinigers aan tot 280 bar en dit ook op benzine of diesel.

5) Voor het TIG en MIG lassen heeft u ook beschermgas nodig en om het totaalpakket te kunnen aanbieden hebben we eveneens een GASDEPOT VAN MESSER. Bij ons kan u dus terecht voor de aankoop van ALLE soorten industriële gassen !

6) Professionele las- en montagetafels verdelen we dan weer van het merk GPPH. Dit zijn zeer goed afgewerkte las- en montagetafels met een tolerantie binnen 0.5 mm over gans de tafel. Om goed gesteld te zijn moet u hier wel wat budget voor vrijmaken, maar de terugverdientijd (TVT) is dan weer zeer klein omdat u veel tijd aan werkuren kan uitsparen om bepaalde constructies te bouwen. Met hier bovenop nog dat de kwaliteit van uw werk perfect zal zijn en weer nieuwe klanten zal aantrekken.

7) Als laatste, maar zeker niet het minst belangrijke, hebben we al enkele jaren een opleidingscentrum voor beroepslassers. Deze professionele lassers (voor EN1090) moeten elke 3 jaar nieuwe certificaten behalen om wettelijk in orde te zijn. In samenwerking met TÜV bieden wij de mogelijkheid aan om deze certificaten te behalen bij ons op het bedrijf. Via verschillende formules met opleiding en examen kunnen we voor elk bedrijf een gepaste oplossing bieden.
Indien niet de lasser gekwalificeerd moet worden, maar wel het materiaal dat zal gebruikt worden in de dragende constructie, bieden wij ook de mogelijkheid aan om PQR’s te komen lassen.