Veelgestelde vragen

Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij ieder product vindt u een indicatie van de levertijd. Dit is de tijd die door de logistieke dienstverlener nodig is om het product vanuit het magazijn bij u te leveren.

Indien u producten wenst aan te kopen bij ons in de winkel, kunnen de meeste producten (indien in voorraad) ook onmiddellijk aangekocht en meegenomen worden. Bij een online bestelling zullen we dit ook zo spoedig mogelijk behandelen en trachten we al de producten binnen 1 à 2 werkdagen bij de klant te leveren.

We houden je maar al te graag op de hoogte, zo ook over jouw bestelling. Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, volg je het via de track & trace link op de website van de bezorgdienst van jouw bestelling. Je vindt deze link in de verzendbevestiging.

Natuurlijk! Wij hebben hiernaast nog meerdere opties om een bestelling te betalen, dit kan middels bankoverschrijving. Let wel: de bestelling zal pas verzonden worden nadat we de betaling ontvangen hebben. Hiernaast kunt u ook altijd uw bestelling afhalen in de winkel en cash betalen.

ONE-WELDING bv

IBAN BE17 7310 0665 8821

BIC  KREDBEBB

Dit is helaas niet mogelijk. Al de bestellingen moeten 100% voldaan worden voor verzending.

Uiteraard kunt u als bedrijf bestellen. Tijdens het afrekenproces kan u al de bedrijfsgegevens invoeren waaronder ook het btw-nummer. Indien u een btw-nummer heeft van buiten België en binnen de Europese Unie zal er automatisch 0% BTW aangerekend worden volgens intracommunautaire levering btw verlegd.

Dit is zeker nog mogelijk, maar de bestelling mag dan wel nog niet verzonden zijn. U kan deze wijziging via mail of telefonisch doorgeven.

We doen ons uiterste best om alles zo goed als mogelijk uit te voeren zodat u een tevreden klant bent, maar af en toe loopt er toch wel eens iets mis. Twijfel dan zeker niet om ons telefonisch of via mail op de hoogte te brengen zodat we al het mogelijke kunnen doen om dit op te lossen.

Voor de betalingen van onze online shop gebruiken wij het veilige betaalprogramma MULTISAFEPAY. Hier heeft u de mogelijkheden uit bancontact, IDEAL, creditcard, VISA, …  Verder kan u natuurlijk ook rechtsreeks aan ons betalen via overschrijving. Als laatste optie kan u ook cash betalen, maar dan enkel bij een bezoek aan onze winkel.

In de meeste gevallen kunnen we onze producten ook naar een ander land versturen. Neem hiervoor contact met ons op via: info@one-welding.be of vermeld dit in de bestelling wanneer u de gegevens gaat ingeven bij verzendadres.

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij informeren je graag over onze producten en diensten. Neem contact met ons op: info@one-welding.be of telefonisch op het nummer 0032 (0)14 51 86 25

De algemene voorwaarden kunt u hier lezen.

Deze informatie kun je terugvinden in je persoonlijke account, bij je bestellingen.

Bij online bestellingen trachten we steeds, indien in voorraad, de goederen binnen de 1 à 2 werkdagen te laten leveren.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ook niet fijn, maar het blijven machines waar uitzonderlijk een defect kan optreden.

U heeft op al onze toestellen 2 jaar garantie! Is het toestel niet ouder dan 2 jaar, dan kost u dit niets voor de herstelling indien u het toestel bij ons in de winkel aflevert en na de herstelling komt ophalen. Wij geven deze garantie zowel op wisselstukken als op werkuren.

Eventuele verplaatsings- en verzendingskosten zullen steeds in rekening gebracht worden.

Heeft u de tegenslag dat het toestel buiten garantie valt, dan zullen we dit steeds zo voordelig mogelijk oplossen.

Gelieve ons eerst telefonisch of via mail te contacteren, zodat we het verdere verloop van de herstelling kunnen bespreken.

Deze zullen steeds automatisch berekend worden op de site, afhankelijk van het gewicht van de bestelling.

Openingstijden

Alle dagen open van maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 18.30u.
Zaterdag enkel op afspraak!

Wij geven ook uitgebreide demonstraties en uitleg om de klanten goed te begeleiden voor de aankoop van een lasapparaat of een plasmabrander bij ons in de demoruimte, maar om dit vlot te laten verlopen doen we dit wel ENKEL OP AFSPRAAK!

Demonstratie bijwonen

Bij aanschaf van een lasapparaat of plasmabrander helpen wij u met veel plezier op weg om de werking van onze apparaten toe te lichten en uw laskunsten te perfectioneren. Dit is mogelijk in onze daarvoor speciaal voorziene demoruimte.

Leveringen tot 40 kg worden verzorgd door GLS. Indien het via pallet verzonden moet worden, zal dit gebeuren door K&A koerier.

Shopping cart

Geniet van 100€ korting op uw nieuw lasapparaat en ontvang een gratis manometer!

Vanaf 1 november 2022 t/m 31 januari 2023 krijgt u 100€ korting op uw lasapparaat + een gratis gasregelaar als u een bijbehorende gasovereenkomst afsluit van MESSER. Deze actie is geldig voor al de lastoestellen uit ons gamma waar men een gasfles voor nodig heeft.

One-Welding beschikt over een demoruimte waar we u, op afspraak, met alle plezier de werking van onze lasapparaten toelichten. Bel ons gerust op het nummer 014/51 86 25 of mail ons naar info@one-welding.be voor verdere informatie.

Indien u gas van MESSER wenst bij het toestel mag u onmiddellijk 100€ van de aangeduide prijs op onze website in vermindering brengen. De gasregelaar voor de gasfles ter waarde van 49€ krijgt u er dan ook gratis bij!

Messer beschikt in België over meer dan 30 verdeelpunten waar u uw gasflessen achteraf eventueel kan omruilen !!!

Volg ons gerust om op de hoogte te blijven van toekomstige acties.