LASGASSEN

Bij ONE-WELDING bvba kan je nu ook terecht voor de levering van alle industriële- en voedingsgassen van MESSER België. Een groot speler op de markt van gassen wereldwijd met goede voorwaarden.

Om ons groot gamma van lasapparaten en lasmaterialen volledig te maken, is de levering van de industriële lasgassen een zeer belangrijke factor. Al onze klanten kunnen indien gewenst een compleet “las”-pakket (lasapparaat, lastoebehoren en lasgas) hier aanschaffen tegen voordelige prijzen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Indien enkel een cilinder met gas gewenst is, bent u natuurlijk ook altijd welkom.

Ook voor propaan en butaan kunnen we u als klant voorzien.

Dankzij een uitgebreid netwerk van gasverdelers en gasdepots in België, kan u eenvoudig in de nabijheid van u bedrijf of u woonplaats een lege cilinder van MESSER inruilen tegen een volle cilinder gas naar keuze waarbij u enkel de vulling betaald. Een overzicht van lokale dealers kan je terugvinden op www.messer.be

Als ONE-WELDING afhaaldepot van MESSER kunnen wij 2 verschillende formules aanbieden voor de aanschaf van een gascilinder met industriële gasvulling .

1) HUURKOOPSYSTEEM
voor 20 jaar bezit van de fles : 330 euro (geen extra kosten gedurende deze periode, enkel de vulling wanneer u de fles komt wisselen)

2) HUURSYSTEEM
-1 jaar huur: 75 euro
-3 jaar huur: 165 euro
-5 jaar huur: 225 euro

Contacteer ons voor verdere info en prijzen.

Beschermgassen voor lassen met TIG – MIG methode

Messer Benelux heeft enkele beschermgassen ontwikkeld voor het optimaal lassen van staal, roestvast staal, koper en andere metalen. Ze garanderen u een hogere lassnelheid, betere lasresultaten en optimaal rendement.

Via een ruim netwerk van onafhankelijke verdelers kunt u kiezen voor afhaling of aanlevering in gasflessen, flessenbundels, minibulk of bulk.

Deze gassen zijn verkrijgbaar in flessen van 5L, 10L, 20L, 40L, 50L (Voor sommige lasgassen kan hierop een afwijking zitten)

Plasmasnijden

Het plasmasnijden wordt economischer bij het gebruik van droge gassen omdat deze de standtijd van het plasmasnijden verhogen. Argon-waterstofmengsels zijn standaard voorgemengd verkrijgbaar onder de naam Plascut®.

Deze gassen zijn verkrijgbaar in flessen van 20L, 40L, 50L (Voor sommige gassen kan hierop een afwijking zitten)

Inzetbare plasmasnijgassen: Droge zuurstof 2.5, Stikstof 4.6, Argon 4.6, Waterstof 3.0, Plascut 20 en Plascut 35.

Brandsnijden

ACETYLEEN

Nog steeds het ideale brandgas met de beste prestaties. Is bij alle autogeentechnieken in te zetten en heeft de hoogste vlamtemperatuur bij een breed spectrum aan snijbekken. Acetyleen heeft een lager zuurstofverbruik dan bijvoorbeeld propaan. Acetyleen kan ook worden gebruikt voor vlamharden, vlamspuiten, gutsen, richten, vlamstralen, lassen, solderen en thermisch boren in beton.
GRIESON®

Een brandgas met een hoge vlamtemperatuur bij een laag zuurstofverbruik. De levensduur van de snijbekken is met Grieson aanzienlijk langer. De hoge prestaties en de goede kwaliteit maken Grieson bijzonder geschikt voor autogene toepassingen, zoals het brandsnijden, het verwarmen en richten in met name bruggenbouw, het vlamspuiten en het solderen. Grieson is lichter dan lucht en geeft daarom de zekerheid die nodig is bij lassen onder moeilijke omstandigheden.

MAPP

Hogere vlamprestatie, minder slijtage van de snijbekken en lager zuurstofverbruik dan propaan. MAPP vertoont nauwelijks terugslag, zelfs als de brander direct op het snijoppervlak wordt gezet. Dit snijgas kan onder andere worden toegepast bij het brandsnijden van dikke en dunne platen, vlamstralen, richten, vlamspuiten, hard- en zachtsolderen.

PROPAAN

Een traditioneel snijgas dat nog steeds geschikt is voor het brandsnijden van dikke materialen.

Toont alle 7 resultaten

100% ARGON in 2,2 L (100 bar)

 29,75 Per Stuk | Exclusief BTW |  36,00 Inclusief

80% ARGON 20% CO2 in 2,2 L (100 bar)

 28,93 Per Stuk | Exclusief BTW |  35,00 Inclusief

Drukregelaar voor wegwerpflesjes M10 x 1 (ARGON – ARGON/CO2)

 48,76 Per Stuk | Exclusief BTW |  59,00 Inclusief

Gasflessen – en snijbrander kar F10 EN F20

 170,00 Per Stuk | Exclusief BTW |  205,70 Inclusief

Gasflessen – en snijbrander kar F50

 202,48 Per Stuk | Exclusief BTW |  245,00 Inclusief

Slangpilaar met rechte draad-binnenconus 6 x G 1/8

 1,24 Per Stuk | Exclusief BTW |  1,50 Inclusief

Slangpilaar met rechte draad-binnenconus 8 x G 1/8

 1,95 Per Stuk | Exclusief BTW |  2,36 Inclusief