FREE profi inverter plasmasnijder PAC-50M (220V)

 577,69 Per Stuk | Exclusief BTW |  699,00 Inclusief

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Extra informatie
Spanning

220V 3

AC frequentie

50/60 Hz

Inschakelduur bij 50A

60%

Inschakelduur bij 40A

100%

Spanning onbelast

185V

Snij-stroom regelbaar

20 – 50 A

Onsteking

HF start (met afstandshouder) / touch arc

Perslucht aansluiting compressor (max.)

3 bar 140 l/min

maximaal. snijvermogen

15 mm

Beschrijving

Ideaal toestel voor het semi -professioneel plasmasnijwerk tot 15 mm.

Wanneer lucht tot boven 20.000 graden celcius verhit wordt vindt er een ionische verandering plaats: de lucht bereikt de vierde toestand, namelijk plasma. Deze plasmastraal snijdt moeiteloos door elk elektrisch geleidend materiaal. In plaats van het dure argon gas of stikstof wordt nu van normale perslucht gebruik gemaakt om te snijden. De bereikte snijsnelheid verzekert een hoge productiviteit. De bedrijfskosten van luchtplasma zijn zeer laag. Er blijft geen materiaal achter door de grote verhitting en door de zuivere snede is vaak geen nabewerking meer nodig, er is dus minimale materiaalverspilling.

De nieuwe FREE-inverter plasmasnijder bezit met minimale afmetingen de modernste technologie die tegenwoordig in de wereld te koop is. Met een tot 15 mm snijhoogte in staal laten zich alle metalen zuiver verwerken. Ook alluminium, koper, inox, staal, brons, …

Dit apparaat wordt door middel van een inverter regelsysteem geregeld. De speciale eigenschappen van dit regelsysteem zoals hoge snelheid en –precisie van de besturing, geven dit apparaat een voortreffelijk kwaliteit bij het snijden van alle soorten metalen.

De besturing door middel van het inverter systeem maakt het mogelijk een enorme gewicht- en volume besparing van zowel de transformator als van de afvlakcondensatoren. Daarmee is het gelukt een professioneel apparaat te ontwikkelen dat vrij licht en draagbaar is en daardoor gemakkelijk overal kan worden ingezet. Het gewicht is niet zoals bij de klassieke apparatuur meer als 50 kg, maar slechts 13 kg.

Bekeken producten

Ook interessant