Optrel lashelm Helix Quattro 4/5-13

 697,30 Per Stuk | Exclusief BTW |  843,73 Inclusief

Beschikbaar via nabestelling

0 People watching this product now!

Eigen hersteldienst

Vraag naar de mogelijkheden

1000+ Producten

Direct leverbaar

Advies nodig?

Bel of mail ons gerust

5 sterren ervaring

Service staat voorop

Beschrijving

De Optrel Helix series is een geavanceerde las- en slijphelm met een Slide-up functie, zo hoeft de helm niet meer gewisseld te worden bij verandering van werkzaamheden. De ADF Cassette kan ophoog geklapt worden waardoor je in Clear mode 180 graden zicht hebt, ideaal voor slijpwerkzaamheden.

Optrel Helix Quattro

De Optrel Helix series is een geavanceerde las- en slijphelm met een Slide-up functie, zo hoeft de helm niet meer gewisseld te worden bij verandering van werkzaamheden. De ADF Cassette kan ophoog geklapt worden waardoor je in Clear mode 180 graden zicht hebt, ideaal voor slijpwerkzaamheden. De Optrel Helix Quattro heeft een nog compactere vorm voor de krapste omgevingen.

De Optrel Helix Quattro is ontworpen voor de meest extreme prestaties en is de ideale bescherming voor de zwaarste en moeilijkste lastaken. Ook is de las- en slijphelm voorzien van de Optrel IsoFit-hoofdband om de helm aan te passen naar de perfecte pasvorm. Alle las- en slijphelmen zijn voorzien van de nieuwe sluitfunctie met twee standen voor een veilige open of gesloten helm.

Eigenschappen

  • 6-maal groter panoramisch zichtveld
  • Din EN379 1/1/1/1
  • Shade levels 4-13
  • Shadetronic
  • Fadetronic
  • 5-point sensor/detection
  • Optrel re-charge
  • TrueColor view
  • Kleur: Zwart
  • Lichtgewicht: 575 gram

Optrel’s technologie

Shadetronic
De highly developed licht sensor meet, in actieve staat, constant de intensiviteit van de lasboog en reguleert daardoor de bescherming tegen verblinding. Van level 4 tot maximum level 13 volledig automatisch.

Fadetronic
Met het gepatenteerde Optrel Fadetronic systeem wordt de opening van de anti-glare display continu aangepast, na het lassen. Waardoor de onaangename after-glow wordt vervaagd (speciaal bij hoog amperage gebruik).

Oogvermoeidheid wordt aanzienlijk verminderd dankzij het soepel openen van het display.

5-point sensor/detection
Een intelligente sensor control met 5 sensoren, waarbij de glare shield aan of uit wordt geswitcht. Zelfs in de meest moeilijke lichtomstandigheden, beperkte posities en bij permanent dark level adjustment tijdens het lassen.

Optrel re-charge
Het unieke en milieuvriendelijke Optrel re-charge energy concept, zorgt ervoor dat de lashelmen altijd genoeg power hebben. De lashelmen worden opgeladen door het laslicht of het omgevingslicht.

Tevens kan de lashelm opgeladen worden door een micro-usb oplaad kabel.

TrueColor view
Kleurecht zicht op je werkstuk en omgeving. De UW-IR-protectie filters bestaan uit meer dan 30 ultra dunne high-tech lagen, deze voorzien je van het meest natuurlijke en heldere zicht.

Na registratie bij Optrel heeft u 3 jaar garantie!

Bekeken producten

Ook interessant